Retournering

Mocht er een besteld product niet naar wens zijn dan mag je het zeker terugsturen. Je hebt 14 dagen de tijd om het terug te sturen. Je hoeft niet per sé aan mij te laten weten dat je het retour stuurt, maar het wordt wel gewaardeerd en is makkelijker voor de terugstorting van het bedrag.

Kan ik gekochte boeken retour sturen?

Ja, dat kan. De verzendkosten zijn alleen niet retourneerbaar. Als je je gekochte boek wilt terugsturen, beantwoord dan even je mail van de aankoopbevestiging met daarin de reden van retourneren. Zo weet ik dat het boek eraan komt en wat de reden is.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing bij het retourneren van de bestelling:

1. Boeken mogen uiterlijk 14 dagen na aankoop worden teruggezonden.

2. Teruggestuurde boeken mogen geen zichtbare beschadigingen hebben en moeten in goede staat zijn. Onder beschadigingen wordt verstaan: geen vochtplekken, gescheurde pagina’s of omslag, vlekken en er mag niet in geschreven zijn. Mocht het boek een van bovenstaande schades bevatten, dan kan dit boek niet meer verkocht worden en is er geen terugstorting mogelijk.

3. Geretourneerde boeken moeten worden teruggestuurd in de originele verpakking.

4. Het retouradres is:

I. Terpstra

Lavendelstraat 34

7322PJ Apeldoorn

The Netherlands

5. Verzendkosten voor retour zijn voor kosten koper.

6. Wanneer de boeken ontvangen zijn volgens de algemene voorwaarden, dan wordt het te retourneren bedrag minus de verzendkosten teruggestort.