Het leukste pianolesboek voor thuis mét 15 bekende liedjes en komische uitlegvideo’s!

De complete komische pianomethode voor thuis

Iris Terpstra maakt met Pianospelen voor kleuters korte metten met het stoffige imago van pianoles. Met haar methode leren de kleinsten op eenvoudige én vooral grappige wijze al snel de leukste melodieën.

De komische online instructievideo’s bij elk liedje, in combinatie met de uitleg in het boek zorgen ervoor dat pianospelen een waar feestje wordt!

Basisbeginselen pianospelen

Op een speelse manier leert uw kind binnen korte tijd de basisbeginselen van het pianospelen; vingers los van elkaar bewegen, twee verschillende posities op de piano gebruiken en welke cijfers bij welke vingers horen. Dit alles zonder noten te lezen! Daarnaast is het meezingen erg goed voor de spraak-/taalontwikkeling.
Bevat 15 bekende kinderliedjes waaronder: Zag twee beren broodjes smeren, Vader Jacob, Hoedje van papier, Alle eendjes zwemmen in het water, enz. Een feest der herkenning! Enthousiast geworden? Klik dan hier voor de webshop.

Het leukste muzikale cadeau!

Geef uw kind de leukste muzikale piano ervaring cadeau! Het pianoboek voorzien van leuke video’s die uitleg geven over hoe de bekende liedjes te spelen zijn. Geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar! Pianospelen leren spelen wordt een feestje want met dit boek leer je pianospelen zonder noten te hoeven lezen. Bijvoorbeeld: ‘Op een grote paddenstoel‘ of ‘Zag twee beren broodjes smeren‘. Wie kent ze niet? Een eenvoudige manier om supersnel echt al liedjes te kunnen spelen! Pianospelen voor kleuters, de leukste pianoles voor thuis!

Is uw kind muzikaal aangelegd en zou het graag piano willen leren spelen? Dan is deze methode zeer geschikt want het is een complete methode om al snel de basisvaardigheden aan te leren en om binnen korte tijd ook al echte bekende liedjes te leren spelen. Tevens is dit muziekboek geschikt voor creatieve therapie, voor op de woongroep of voor in het verzorgingstehuis. Ook is het geschikt voor pianodocenten die jonge leerlingen op les krijgen. Het boek geeft namelijk snel en mooi resultaat binnen korte tijd. Lees hier een recensie van een andere pianodocente:

Goede methode om eerst vingerzetting onder de knie te krijgen, hoog laag vs rechts links, spelenderwijs ritmes leren door bekende deuntjes mee te zingen. En de kids vinden het erg leuk!

Jantine O.

Bevat komische video’s met humor die kleuters geweldig vinden.

De 15 bekende liedjes in het boek worden ondersteund met grappige video’s die het aanleren een stukje makkelijker maken. Zing lekker mee, want de teksten staan er ook bij geschreven! De video’s zijn tevens op Youtube te vinden, maar worden snel gevonden door de QR-code te scannen bij elk liedje. Piano spelen wordt een feestje omdat het daardoor nog makkelijk wordt! Geschikt voor kinderen tussen de 4 en 8 jaar.

Muziekles in de klas wordt een feestje!

Ook geschikt om te gebruiken in de klas, want hoe leuk is het om samen muziek te maken? Bevat onder andere bijvoorbeeld: Alle eendjes zwemmen in het water, Op een grote paddenstoel, Vader Jacob en nog veel meer! Zing gezellig met de hele klas mee! Omdat de plaatjes in het boek zo duidelijk zijn, zien de kinderen gelijk om welk liedje het gaat.

Bekijk de impressievideo van het boek hieronder!

Werkt de link niet? Klik dan hier om direct naar Youtube te gaan.

Komische muzikale video’s

Een muzikale ervaring!

Het stoffige imago van pianospelen wordt vervangen door komische video’s te scannen via een QR-code. Bij elk liedje een leuke video om het geheel duidelijk te maken, want waar andere methodes de bekende melodieën missen, heeft pianospelen voor kleuters 15 bekende liedjes.

Het leukste muzikale cadeau voor kleuters!

Leuk voor kinderen en een feest der herkenning voor ouders en opa’s en oma’s omdat de liedjes van alle tijden zijn. Geef je kind een muzikale ervaring cadeau!

Boek bestellen
De complete piano methode voor thuis

Pianospelen voor kleuters, de complete en komische methode voor thuis om de basis te leren voor pianospelen.

Enthousiast geworden? Klik dan hier om naar de webshop te gaan en bestel het boek snel!

Komische muzikale video’s

Een muzikale ervaring!

Het stoffige imago van pianospelen wordt vervangen door komische video’s. Eenvoudig te scannen via een QR-code. Bij elk liedje dus een leuke video om het geheel duidelijk te maken. Waar andere methodes de bekende melodieën missen, heeft pianospelen voor kleuters 15 bekende liedjes. Leuk voor kinderen en een feest der herkenning voor ouders en opa’s en oma’s. Geef je kind een muzikale ervaring cadeau!

Nog meer Pianospelenvoorkleuters?

Nu ook beschikbaar: Het bijbehorende memoryspel! Bevat vijf verschillende (interactieve) spelmogelijkheden.

Pianospelen voor kleuters boek en spel
Boek en spel

Pianospelen voor kleuters, de complete en komische methode voor thuis om de basis te leren voor pianospelen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Enthousiast geworden? Klik dan hier om naar de webshop te gaan en bestel het boek (en het spel) snel!

Over de auteur:

Iris Terpstra, afgestudeerd HBO-Pedagoge, is werkzaam als fulltime pianodocente. Met deze achtergrond kan zij als geen ander kinderen enthousiasmeren voor de piano.

Veel plezier met pianospelen! En vergeet niet:

Tikkie tikkie takkie, pianospelen is een makkie!

Boek bevat de volgende liedjes: Mieke heeft een lammetje, Hoedje van papier, Zo gaat de molen, Visje visje in het water, Vader Jacob, Jan Huigen in de ton, Zeg Roodkapje waar ga je heen, Altijd is Kortjakje ziek, Daar was laatst een meisje loos, Op een klein stationnetje, Zeg ken jij de mosselman, Zag twee beren broodjes smeren, Op een grote paddenstoel, Er zaten 7 kikkertjes en Alle eendjes zwemmen in het water.

Bekijk hieronder de algemene voorwaarden en het leveringsbeleid.