Piano leren spelen voor jonge kinderen

Is jouw kind gek op muziek maar nog te jong voor pianoles? Bekijk dan de impressievideo voor pianospelenvoorkleuters. De complete methode voor thuis om al echt de basisbeginselen te leren voor het pianospelen. Bevat 15 bekende kinderliedjes en elk liedje heeft een eigen komische uitlegvideo. Zing tevens lekker mee met de liedjes, de songteksten staan erbij geschreven!

Voor wie is dit pianolesboek?

Pianospelen voor kleuters is zeer geschikt voor kinderen van vier tot 8 jaar. Tevens kan het erg leuk zijn voor mensen met een licht verstandelijke beperking of beginnend dementerenden. De toegankelijke methode maakt gebruikt van de nummers voor de vingers. Noten lezen is dus niet nodig. Op deze manier bereikt men snel resultaat binnen korte tijd! Bekijk de leuke impressievideo op deze pagina. Of klik door naar de webshop en bestel je boek snel!

Thuis piano leren in je eigen tijd

Pianospelen voor kleuters bevat bij elk liedje een leuke video. De video is te scannen via de QRcode die bij liedje rechtsboven in beeld staat. In de video is eerst het complete liedje te horen en te zien. Daarna krijg je de uitleg over waar je handen moeten staan, waar je op moet letten en hoe het liedje op de piano gaat klinken.

Het leukste pianolesboek voor thuis!

Pianospelen voor kleuters is de manier voor de jongste kinderen om thuis of bij opa en oma, de basis van piano te gaan leren. Iris Terpstra maakt het voor deze kinderen eenvoudig om in hun eigen tijd zolang ze het kunnen volhouden, lekker met muziek bezig te gaan. Naast dat het natuurlijk leuk is om binnen korte tijd echt al liedjes te kunnen spelen, is muziek maken en zingen ook een geweldige vaardigheid om te leren tellen, luisteren, en de spraak/taal te ontwikkelen. Het boek is ontwikkeld op basis van de ervaringen van pianoles aan jonge kinderen.

Pianoles voor thuis