Optredens

Covers van Alicia Keys, Whitney Houston, Elton John, maar ook Frozen, Vaiana en andere prachtige Disney muziek heeft Iris in haar repertoire. Voor jong en oud zit er eigenlijk al wel herkenbare muziek in.

Disneyfeest

Iris zingt de leukste en bekende nummers uit de Disneyfilms en musicals. Sommige liedjes worden daarbij door haarzelf begeleid op de piano. A whole new world, Kom erbij kom erbij of Let it go, wie kent het niet? Herkenbare muziek voor jong en oud! Bekijk de filmpjes voor een impressie.

Sfeervolle achtergrondmuziek

De muziek voert geen boventoon maar zorgt voor een subtiele romantische sfeer op locatie. Bijvoorbeeld voorafgaand aan voorstellingen, tijdens trouwerijen, etentjes of in foyers van schouwburgen. Kortom, sfeervolle pianomuziek voor uw evenement.

Iris neemt zelf haar piano, microfoon en geluidsset mee. Maar mocht u op locatie een vleugel hebben staan, dan is dat uiteraard ook een optie.

Optredens voor de oudere generatie

Met plezier treed Iris regelmatig op voor de oudere generatie. Hierbij boekt u een uur lang heerlijke herkenbare muziek uit de goede oude tijd. Zing gerust mee en haal herinneringen op aan vroeger. Aan de Amsterdamse grachten, My Bonnie is over the ocean, In ‘t groene dal, Daar was laatst een meisje loos, etc. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld een koffieconcert in een verzorgingstehuis. Iris neemt indien gewenst, zelf haar piano mee.

 

Iris Tersptra treedt op voor de oudere generatie

Referenties