De piano artiest heeft ervoor gekozen om de muziek slechts bij het bespelen van de piano te houden. Hierdoor is het pianospel geoptimaliseerd en kunt u professionele kwaliteit verwachten.

Achtergrondmuziek

De achtergrondmuziek met de piano is geschikt voor bijvoorbeeld: restaurants, foyers van schouwburgen, voorafgaand aan voorstellingen, trouwerijen, tijdens etentjes, bij verzorgingscentra of in winkelcentra. De piano kan bijvoorbeeld worden neergezet bij binnenkomst zodat de gasten op een verrassende wijze kennis maken met uw evenement. Daarnaast kan de piano artiest de piano neerzetten tussen de tafels bij bijvoorbeeld een etentje. De pianoartiest heeft bewust gekozen voor achtergrondmuziek zodat de gasten gezellig door kunnen blijven praten met elkaar. De muziek is subtiel op de achtergrond aanwezig en geeft een chique sfeer aan het feest of evenement. De pianoartiest zorgt ervoor dat het geheel er professioneel uitziet.

Op de website onder het kopje ‘Video’s‘ kunt u video’s bekijken van de pianoartiest. Laat u meevoeren door de sfeervolle klanken van de piano!